Zawartość KoszykaZamówienieMoje Konto


Really Easy Piano - Jazz Greats
[AM 1000857]

Jazz Greats to 22 popularne utwory jazzowe w opracowaniu na fortepian solo

Spis utworów:

A Fine Romance (Swing Time)
A Night In Tunisia
All Or Nothing At All
Bye Bye Blackbird
Call Me Irresponsible
Cantaloupe Island
Come Fly With Me
Corcovado (Quiet Nights Of Quiet Stars)
Desafinado (Slightly Out Of Tune)
East Of The Sun (And West Of The Moon)
Feeling Good
I'll Remember April
In A Sentimental Mood
Let's Get Lost
Nice 'n' Easy
Pennies From Heaven
Prelude To A Kiss
Take The 'A' Train
That Old Black Magic
The Very Thought Of You
Where Or When

Chcesz zamówić? Zadaj pytanie o produkt. Zapytaj o produkt
Koszyk jest pusty
Udostępnij produkt
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Wersja mobilna